Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

torsdag 6 januari 2022

Friskus

Ett litet litet vår pirr när jag skrollade genom utbudet av Garden Floras dahlior. Man får förhandsbeställa för att sen hämta i april. Jag beställde bara tre knölar för jag hoppas att några av fjolårets ska överleva vintern också. Hoppas bara att inte Bonzo äter dem som mellanmål som han gjorde i våras.


Bonzo och jag begav oss ut på länk trots att det var bitande kallt. Så vackert att det inte är klokt. Så tacksam att få vara ledig en dag som denna, leva uteliv så mycket som möjligt och få uppleva ljuset. Tänk att vi här får uppleva fyra fantastiska årstider, jag skulle inte vilja vara utan en enda av dem.


Denna söta sockertopp! Som vi kämpade från morgon med att få klorna klippta, vi var alla slutkörda men lättade efteråt. Bonzo är livrädd för klippningen trots att vi övat sen liten valp och jag upplever att det blir värre och värre för varje gång. det i sin tur gör ju att vi drar oss så länge det bara är möjligt. Efteråt lekte vi så mattor och ljuslyktor flög här inne, för att vi skulle få annat att tänka på. Det är ju verkligt hemskt att han ska behöva vara så rädd för nåt som inte gör ont.


På eftermiddagen smorde gubben mina gamla skidor så jag kunde ta mej ut i spåret. Väntar ännu på de nya och lär ska få vänta flera dagar ännu. tur att jag inte är helt utan ändå. Så roligt att skida med sol i ögonen och armarna klagar inte det minsta på den här typen av ansträngning. Känner mej som en riktig friskus.



 Bakade snabba morotssemlor med havregryn, ägg och bakpulver till kaffet.

I kväll ska jag bara ta det lugnt. Titta på tv, sticka några varv och kanske dricka ett glas rött. Det vore gott det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar