Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

fredag 28 januari 2022

Januaris sista fredag

En fredag utöver de vanliga fredagarna blev det. Halva dagen på fabrik och sen hem för att rasta Bonzo och vidare till veterinär. I dag blev dagen då han skulle kastreras. 

Det har varit en process vill jag lova. Men de senaste veckornas prövningar för Bonzo själv när tikar löpt till höger och vänster har varit riktigt jobbiga. Han har inte mått bra alls och många andra orsaker som vi sett längs vägen gjorde att jag beslutade om kastrering. Men det var långt i från lätt det ska gudarna veta. Men nu är det gjort och ingen återvändo finns. Jag hade ändå inte rekommenderat någon avel undan honom.


Han har varit groggy stor del av dagen och först i kväll ätit en filkopp som kanske är det bästa han vet. Sovit det mesta av dagen, de stunder han suttit uppe har han gungat från sida till sida och huvudet har sjunkit längre och längre ner allt till tratten tagit i golvet. Då var det ju enkelt att sköta, nu är det strax kämpigare när han kvicknar till och med all makt ska försöka få tratten av huvudet. Och den borde användas i tio dagar! Finns inte en chans. Lite smårolig ser han ändå ut med den och jag tycker han skulle platsat bra i The Handmaids Tail.

Nu tar vi en dag åt gången och blickar framåt, nog blir det bra det här också.


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar