Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

lördag 1 januari 2022

Friskluftsliv

Vilken härlig start på det nya året!

Förmiddagen njöt vi ute i det fria alla tre. Vi gick en långpromenad och beundrade den stigande solen och måste knäppa några foton. Gubben fångade Bonzo och mej i en halvkram med sol i fejset. Bra start med en ögonblicksbild av två som tycker om varandra.


Alla beundrade solen och dimman. Det var så sagolikt vackert.

Vi kom hem lagom till presidentens nyårstal och jag fortsatte att se på nyårskonserten från Wien. Hjärtat slog lite extra när vyer från Salzburg och Hallstatt visades.

Så dök de unga tu in genom dörren. De var också ut på promenad i det vackra vädret. Fick kaffe och bulle och vände hem igen före det började skymma.


Vi kände oss inte klara med utedagen ännu så vi tog ut cyklarna för en runda. Lite kallt om ansiktet men härligt när man var välklädd. Tänk att det är minst lika roligt att cykla på vintern som på sommaren. Efteråt behövdes bastu och ett hett fotbad. Livrädd att bli sjuk nu.

Mamma hörde sej för om de kunde komma ut en stund och visst var de välkomna. De blev bjudna på vatten och bröd... Nåja varma smörgåsar och bubbelvatten om vi ska va noga. 

Alltså en riktigt bra första dag och jag hoppas den goda känslan får finnas med framåt.


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar