Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

tisdag 11 januari 2022

När man skakas om

I går kväll nåddes vi av ett tragiskt dödsbud. En arbetskamrat i min egen ålder hade hastigt ryckts bort. Vi var rejält omskakade här hemma och naturligtvis har det präglat vår arbetsdag. Det har varit tystare än vanligt och folk har behövt ventilera med jämna mellanrum, det är viktigt när sådant händer. Det kommer blir ett tomrum större än jag tror många har anat.

På förmiddagen samlades vi alla där ute för att hedra personen med en tyst minut.


Före det tragiska i går hann jag pröva mina nya skidor som anlänt under dagen. De kändes riktigt bra och nu finns det inte mycket att skylla på, mest vädret då som för tillfället vill visa sej från en sämre sida.

Det var ju den här månaden jag skulle ha en träff med Andrea Bocelli och som pandemiläget ser ut har vi förstått att det inte kommer bli av. Men först i dag fick vi det bekräftat att konserten inte blir av men att den flyttas fram till april i stället. Mycket nöjd över den nyheten, det betyder att hoppet ännu lever för denna upplevelse. Så det var att boka om hotell och fortsätta vänta.


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar