Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

lördag 23 februari 2019

Äntligen bortkört


Äntligen fick vi bortkört gamla kyl och frysskåpen. de har stått här på gården och skräpat nu ett tag när vi inte fick båda nya på samma gång. Men nu så är det fixat.
I samma veva var vi och köpa en spånskiva till mitt drejande och har nu sågat till lämpliga bitar för mina alster att torka på.
Hungrig som tusan när vi kom hem så jag dukade fram inte den hälsosammaste måltiden men gott som tusan! Bretzel lärde vi oss äta i Österrike. Alla kostymnissar som hade bråttom beställde bretzel och en öl kunde vi se.


Måste ju dreja något smått i dag också och det blev tre skålar. En högre, den högsta jag gjort men den behöver fixas kanterna på före det är nåt att visa upp. Den här skålen dekorerade jag med ett bladavtryck i botten. Tryckte ner ett blad av sankt paulia.


Den här blev också ganska jämn och fin.


Efteråt var jag alldeles krumryggad och tog en promenad ensam för att räta på ryggen och benen. Så skönt med vår i luften. Klart och högt till "tak"

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar