Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

torsdag 21 februari 2019

Snödyner


I dag är det lugnet efter stormen.
Vindstilla och februarisol med snödyner efter stormens framfart. I dag var jag hemma först vid fyra efter att ha besökt butik och bibliotek på hemvägen. Trots det var det ingen panik att inte hinna njuta av ljuset och det är det bästa med den här tiden.
Zeb njuter också av årstiden och vill knappt komma in. Ligger på snöhögar och spanar in omgivningarna, skäller på katter och lapar sol. Nu två och en halv timme senare gjorde sej hungern påmind så han åt sin deciliter torrfoder och kröp i hop i soffhörnet. En livsnjutare ut i tassarna.


Jag njuter av kvällslugnet, har känningar av en magkatarr och påbörjat medicinering. Är nästan fredagsfeeling eftersom jag bara arbetar halv dag i morgon och ska packa ihop lite lerkrukor för utfärd till Hirvlax i morgon eftermiddag. Ska få packa in i ugn, få hjälp med val av glasyrbeställning och dessutom få hem en alldeles färdig skål som jag gjorde för några månader sen.
Det kallas guldkant på en fredag det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar