Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

onsdag 13 februari 2019

Två dagar


En lycklig Zeb i sitt rätta element.
Gårdagen var förtjusande vacker och vi njöt av sol och snö efter arbetet. Så ljust att mina ögon rann konstant och jag noterade att solbrillorna ska på nästa gång.
Sen fick jag en faslig huvudvärk och målarkvällen gick om intet. Tog mej hastigt via bibliotek och butik efter att jag suttit en halvtimme hos farmor. Hade tänkt mej mest bara in och ut men hon hade haft så lång dag och var smålessen så jag stannade ett tag till.
Halv nio gick det inte mer utan jag släckte lampan och sov tills alarmet gick 05.30. Hur skönt var inte det. Jag var som en ny kvinna i morse.


Och i kväll retar vi upp oss på försäljaren som har beställt vitt kylskåp och borstat stål frysskåp till oss. Hur tänkte mänskan? Vi ska ha vita skåp med handtag i borstat stål och nu kommer då troligtvis ett av varje och så får de komma en gång till för att byta ut. Tänk om nånting nån gång kunde gå smidigt till.
"När hunden är på länk dansar katten på trappan"
Det blev mycket snusande när vi kom tillbaka från länken i kväll. Har man inte sopat trappan kan ingen smyga omkring obemärkt.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar