Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

onsdag 6 februari 2019

Blir det dreja idag?


I går blev det biblioteksbesök efter arbetet och jag lånade två böcker. Började på den ena och den har gripit tag i mej på ett väldigt berörande sätt, ska ta det i ett eget inlägg sen.
Sen blev det målargruppen som fick min tid och blyertsteckningen avancerade bra framåt fast det också var mycket diskuterande under kvällen.


När vi kom hem i dag måste jag plumsa runt i snön för att fånga några bilder med telefonen. Det var ju så vackert.


Men före jag orkade ut med hunden igen hade det blivit mycket kallare och jag huttrade mest och försökte skynda på snusandet och strittandet. Ville in tillbaka i värmen för att tända brasa och koka en värmande mannagrynskastrull.


Och nu hoppas jag få till ett par timmars drejning. Tar ju en stund att dra fram allt igen då jag städade undan det värsta inför vårt söndagsfrämmande. Längtar till våren då jag kan ta drejen ut till garaget.
Jag har en bytta i stengodslera som precis har blivit färdigt bränd i Hirvlax och i morgon troligtvis blir glasyrbränd. Efter det ska det drejar lergods, mitt rödlera och Solvejs blålera till vi får en ugn full och så ska det också blir klart innan våren har jag blivit lovad. Sicken tur att man har så fina vänner!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar