Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

onsdag 18 december 2019

Blåbärsblom och kardemummakaffe


Blåbärsriset bland mandarinrosorna blommar nu, så vackra spröda klockor.
I går kväll hälsade jag på i två hem med gamla arbetskamrater från förra stället. Första stället var ett spontanbesök och det andra planerat. Så roligt att kunna hålla kontakten och att glädja en stund.
Jag blir ju så i juletid att alla som jag inte hälsat på under året ska kommas i håg och ibland vill jag slå knut på mej själv för att hinna. Men sen känns det så himla bra efteråt.
Efter arbetet var vi båda två till frissan. Gubben för helputs och jag för rakning av nacken så nu kan skallarna också fira jul.
Jag har varit med cykeln runt fram Mattfolk och det var en härlig tur. I samma veva fick hunden sin promenad. På tal om hunden så fick vi svar på hans blodprov i går och det var helt ok resultat så det är bara att tuta och köra så länge benen håller. I morse låg jag med honom på köksmattan, kliade öronen och var lycklig över att det verkar som vi får ännu en jul tillsammans.
Så nu efter en kopp kardemummakaffe tror jag bestämt jag ska söka fram dammvippan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar