Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

lördag 14 december 2019

Klappat och klart


Blev nog den snabbaste rundan genom åren i dag när vi besökte julmarknaden i stan. Jag skulle inget ha så jag gick med raska steg och skygglappar. Men After Eight besök hör alltid till så där blev det ett stopp med glögg och lussebulle. Träffade på trevligt folk i alla fall.


Och jag gjorde nåt jag knappast borde ha gjort. Var ut på stan och provcyklade en ny mtb modell.
Alltså vad är det när lyckonivån höjs till max när man får dra i väg med en cykel. Det gick så lätt och var en sån njutning, bara fel märke haha! Ska nog försöka dra i bromsen ännu en tid och hålla utkik efter "min" cykel.
I alla fall blev jag så triggad att det blev en stund på landsvägscykeln på trainern här hemma i stället. Nu är det så halt att jag inte skulle våga mej ut efter vägarna.
Plötsligt fick jag sån längtan till sommaren och de kommande skogsvägstrampen, senast då ska jag nog ha en mtb.


Tadaa! Här är mitt årets julbak, inte för mycket och inte för lite utan alldeles lagom. Saffransbullar finns i frysen och jultårtor slänger jag ihop när andan faller på.
Det sista julklapparna är köpta och inslagna och frid det är i huset. Jag är vuxen och klok och har lärt mej att julen kommer oavsett. Men den blir bättre om man stänger ute stressen.



Gubben är på julfest så det är Zeb och jag i kväll.
Vi ska krypa upp i soffan, äta ostbågar och dricka julmust. Börja med en ny bok och kanske se nån mysig julfilm tills vi somnar. Underbart.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar