Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

tisdag 3 december 2019

Det blev paus


Det blev en paus i inläggen som jag inte räknat med. Men jag kan inte slå knut på mej själv för att hinna med allt och december gjorde en rivstart med projekt jag inte lagt in i schemat.
Söndag morgon knackade cykeln och jag på dörren hemma hos mamma. Redan före nio var jag där, piggare än de flesta. Fick morgonkaffe, lekte med systerdottern som sovit över och så tittade vi på julkalendern före jag trampade hem igen. Hem för att koka risgrynsgröt åt ungdomarna som var på ingång.


Andra hade söndagschill...


Måndag efter arbetet var jag så värd denna chokokopp. Hade akvarellat hela söndagskvällen och vaknat med ångest som bara andra konstutövare känner till. Steg upp mitt i natten och målade för att försöka sova 1,5 timme till tills väckarklockan ringde. Lite smålullig hela dan kan man säga.
Och i går kväll satt jag med hemligheter och plötsligt hade hela kvällen gått och jag skulle ännu på en hundrunda och för att själv få frisk luft.


I dag slutade jag ett par timmar tidigare för att åka till min tandläkare. Bettskenan skulle slipas om efter att jag nu använt den en tid. Hon såg att det är en stressigare period nu eftersom jag tuggat den rejält redan...
Från Kronoby till Jeppis för att välja ram till målningen och till Halpa Halli efter nya ytterbyxor.


Besökte den nya brödhörna för att köpa bröd och saffransbullar till kvällskaffet.
Så nu börjar jag vara ifatt igen. Lite mat i magen nu bara så rullar vi vidare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar