Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

onsdag 25 december 2019

Juldagen


Zeb och jag var ute på förmiddagen och njöt av att det kommit snö. och det har fortsatt att komma snö hela dagen och bäddat in allt i ett mjukt och fluffigt täcke. Önskar bara att det fick stanna nu.


Gubben var på cykel till stan och jag skulle också kunna tänka mej en tur men är lite rädd för halkan. Kanske jag tar Zeb på en liten runda än i kväll bara för att se hur fint det är då gatlamporna är tända.


Vi har haft stora julmiddagen hos svärföräldrarna i dag. Som en sa att han fasar hela året för denna dag då han vet att han föräter sej. Och lite så är det fast jag försökte klara mej med mindre i år, ändå är man som klubbad efteråt och jag behövde slockna en stund för att orka med kvällen.


En av mina julklappar har jag njutit av i dag. Musik av Leonard Cohen som inte blivit utgiven men som hans son Adam nu har sett till att fansen i världen får ta del av. Fantastiskt vackert på alla sätt.

Jag måste ha varit snäll i år, fick så fina presenter. Mycket i matväg, stänkskärmar och lampa till den kommande cykeln. batteridriven fotfil, dusch set, serveringsbricka m.m
Tillsammans fick vi en brödgrill och den invigde vi i morse med att göra varma skink och ostsmörgåsar till morgonmålet.
Men framför allt känt kärlek från min lilla familj. Det är det jag värderar högst av allt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar