Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

lördag 7 december 2019

Eld i alla hörn


Det har varit gammaldags julmarknad vid Fornstugan i dag. Mamma och jag åkte dit, träffade många bekanta och värmde oss vid eldarna. Hamnade på sagostund om en tomte som sovit i hundra år och det blev så spännande att jag fick hålla mammas hand några sekunder.


Senare blev det julklappsuppköp och lyckan var stor när jag hittade ett riktigt änglaspel som har spelat och första ljusen är redan nedbrunna. Riktigt nöjda med ett par klappar jag fick ihop så nu kan det röra sej om ett eller två paket kvar. Inga dyra grejer alls handlar det om men jag älskar känslan av att ge nåt till mina kära.
Jag var ute med cykeln en sväng i kväll och det skulle kunna vara en njutning på hög nivå om det inte vore för halkan och jag andas ungefär varannan gång av skräck för att sladda omkull. Jag var så spänd i armarna att jag fick skaka loss dem när jag kom hem. Lite snö som tar fast nu tack, då skulle vintercykling vara ljuvligt.
Fortsatte med att elda i hemmaspisen och korvgrillning på glöden sen. Så mysigt med alla eldar i adventstid.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar