Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

onsdag 19 februari 2020

Ålderstecken?


Jag höll på att färdigställa kvällsmaten i godan ro när telefonen ringde.
Ciina stod det i displayen och jag hann undra vad hon vill mej nu plötsligt. Hon undrade vad jag höll på med, om jag var hemma eller... Så slog det mej att det kan väl aldrig vara så att jag har frissatid? Det var nämligen min klipperska och vän som hade ringt och jo jag skulle ha varit där för 15 minuter sen. Så jag hoppade i bilen lika äcklig som jag var när jag for från arbetet och hon klippte mej och jag ursäktade mej och är nu bergsäker på att "alishalmersen" är på intågande i rask takt. Tur att vi är så goda vänner och att jag var dagens sista kund och vi tog oss en liten extra pratsund också efteråt.
Du milde.
Gubben var nästan ännu virrigare i kväll men det är hans historia men jag skickade åt Patrik och Lotta att snart får de börja ta hand om oss för detta bådar inte gott.
Nå jag fick mej klippt, kom hem och åt. Tog hunden på länk och tog därefter en tur med cykeln.
Känns som om jag börjar vara på spåret tillbaka.
Blev kall om fötterna på kvällens tur med för dåliga skor.
Gjorde en het tekopp och drog sockorna på.
Allt i sin ordning.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar