Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

fredag 28 februari 2020

Inget nytt


Inget nytt under solen här förutom att jag just beställde ett par skor hux flux. I och för sej har jag googlat skor en tid nu och får man -40% så kan man ju pröva, det går alltid att skicka tillbaka. Jag tänker nämligen på resan vi har framför oss och då ska det va rejäla skor att gå med. Läget känns osäkert nu med virus som sprids men vi utgår väl från att det är säkert och tar en dag åt gången.
Annars trampar jag på.
I går hade gubben bråttom med att byta om när vi kom hem, han skulle cykla till stan och mellan raderna hörde jag att ingen bromskloss ska med. Okej jag klarar mej tänkte jag och vilade benen en stund i soffan med Zeb och bytte sen själv om. Körde skogsvägar och stigar och kom ut där vi hade cyklat dagen före och så var det bara att följa hjulspåren in i skogen fast åt motsatt håll.
Härligt svettigt men onödigt tyst där i den tätaste skogen och jag började inbilla mej både ljud och rörelser och dundrade på ännu fortare, nöjd då jag äntligen kom ut i glesare områden där solen slapp lysa.
I dag har jag bara cyklat till farmor som jag haft dåligt samvete för och erkände för henne att vädret och cykeln har varit alltför lockande under veckan och därför har jag inte synts till. Nu är hon en sån förstående farmor och hon förstår min förtjusning så det var helt okej ändå. Själv har hon sökt sej ut också om dagarna nu.
I kväll blir det final i vårt favoritprogram På spåret, där vi reser världen runt gratis och lär oss eventuellt något också, om man nu kommer ihåg det senare.
Och helg på det <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar