Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

lördag 1 februari 2020


Februari, äntligen. Så bra att vi lagt januari bakom oss nu, den var trots allt tung mörk och eländigt lång. Redan februari ger löfte om ljusa och lättare tider trots att det lär ska bli vår riktiga vinter denna säsong. Men snö orkar vi nog med ännu, vi har ju inte haft nåt som kommit i närhet av vinter ännu.

Jag började dagen med att färdigställa målningsbeställningen och som alltid drar jag en lättnadens suck när allt är klar och mottagaren nöjd.
Precis som förra lördagen skulle gubben hämta nya delar till en trilskande cykel och jag hängde på.
Vi hamnade på cafe´ vilket jag tycker är som en glimmande pärla när arbetsveckan är över och helgen finns till vårt förfogande att göra till vad vi vill. Beställde en apelsinkysst kaffe och njöt av innehållet.


På eftermiddagen firade vi svärfar på hans födelsedag. Födelsedagarna haglar tätt här i månadsskiftet.
Sur över vädret som sätter käppar i hjulen för mitt cyklande. I detta pinande väder är det lätt att dra på sej en förkylning och jag får väl nöja mej med de några metrarna jag "provtrampade" i dag.
Tyckte det räckte riktigt bra till att ta hunden på länk.
I stället har jag tänt några ljus och gör mej hemmastadd bland kuddar och plädar. Ska se om vi hittar nån bra film eller serie i rutan. Mitt hopp lägger jag till morgondagen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar