Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

söndag 9 februari 2020


Hade jag fått frågan om vad som alltid finns i grönsaksfacket hos oss hade svaret varit enkelt. Broccoli! Kokat i ett par två, tre minuter, sedan under kallt vatten så försvinner den äckliga fislukten.
Sen ringlar jag över oljan på bild och så är det som det bästa godiset och går att äta med allt. Mums.
Zeb satt i min famn vid köksbordet i dag och blev matat med denna härligt gröna sak, han är rolig han. Dessutom började han dagen med paprika.


När jag röjde i skrubben i går kom jag fram till denna ljuslampett som lämnade nere när vi tapetserade om i vardagsrummet. Sen lämnade det bara men nu bestämde jag att den skulle upp igen, vacker tycker jag och den har tillhört gubbens farföräldrar.
Nu ryker det härliga vintercykelföret. Jag kämpade i dag när hjulen grävde i snösörjan och ibland slirade jag så bakhjulet nästan var före framhjulet. Men jag fick en timme i alla fall, en svettig sådan.
Måndag ligger framför och jag ska försöka göra det bästa av söndagens sista timmar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar