Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

söndag 16 februari 2020

Trevlig blåsdag


Trevlig blåsdag önskade Nasse i Nalle Puh och jag får väl säga det samma.
Har tänt upp lite ljus här och där i fall strömmen går och fönsterstjärnan går på batteri. Blir att sätta proppar i öronen när jag lägger mej i kväll. Trodde ändå att det skulle bli värre men det värsta är väl inte över oss ännu.


Ungdomarna har varit hemma på mat i dag och vi fick tillbaka en fåtölj som varit utlånad. Vi hade ju två av dessa för några år sen men den ena sprack sönder och blev kasserad och denna åkte i väg in till byn men har nu återvänt. Jag har en förkärlek till dessa "barndomstider" möbler och är väldigt glad att denna kommit hem igen.
Nu märks det nog att vi är i februari månad och allt vi tycks göra är arbeta och arbeta. Den som inte har barn som får sportlov och behöver ta ut sin vinterledighet har inte mycket annat än vanlig vardag att se fram emot. Tänkte om man borde ta ut en ledig dag här nu nån vecka men vet inte vad det tjänade till, känns inte som läge för det. Vill ju helst ha nåt vettigt eller intressant på gång i så fall, inte städa eller så. Tror ändå inte jag orkar gå på i denna takt tills vi reser bort några dagar i vår.
Hade det varit ordentlig vinter med snö och soliga dagar hade det varit underbart med lite ledigt, eller riktigt kallt och jag hade fått vara hemma och elda i spisen och stirra in i brasan med en varm chokladkopp i handen. Det hade varit nåt det, men vattenpölar och lera upp till anklarna känns rätt meningslöst.
Så i morgon grabbar vi tag i en vanlig jobbmåndag igen. Bara ge järnet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar