Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

lördag 29 februari 2020

20 år


Japp vi har varit på tur i dag också.
Jag var så glad att vädret var på vår sida när vi äntligen hade en ledig dag. Kallt från morgon så då fyllde vi på kylskåpet och lagom till eftermiddag var vi klara att ge oss i väg.


Varm saft är livet när man tar micropauserna, för att kolla karta och så.


Vi var på vägar jag inte cyklat igen. Om stortallen och vidare mot Lepplax och Kronoby. Så fint att småvägar kan ta en så mellan ställen. Bara en gång fick vi vända om när vi missat en avfartsväg men det blev inte många hundra meter extra.


Strax efter att vi korsat järnvägen kom tåget. Huh vilket vinddrag!


I dag är det 20 år sen vi flyttade in i vårt hus. Då var det också skottårsdag och det var iskallt i huset efter att vi flyttat in alla möbler och lådor och dörrarna hade stått öppna. Jag var sjuk till på köpet och fick konstaterat angina morgonen efter och kur på det.
Ungarna fixade sina rum och kunde inte röra en sak ur sin plats efter det så de gick upp till fammo och faffas där de kunde leka och röja fritt. Inte en smula fick ligga på golvet, då åkte dammsugarn framme direkt. Fattar inte varifrån de fick detta nitiska drag som nog jämnade ut sej med tiden. Tänk att lilleman då ännu inte börjat skolan... åååh. Och helst hade han velat ha guldtapeter eller guldgardiner och inget fick han stackarn.
Men 20 år alltså. Det har runnit mycket vatten under broarna på de åren.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar