Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

söndag 1 mars 2020

Mars


Börjat den nya månaden med en redig vilodag.
Vi har följt med Vasaloppet till och från under dagen och mest har jag intresserat mej för min vän och frissa som som startat loppet för allra första gången. I kväll satt vi med datorn och såg från målfållan där folk vällde in över mållinjen och plötsligt var hon där i bild och allt. Så otroligt strongt.


Vi har varit bjudna på mat hos samboparet och så otroligt lyxigt att bara ställa sej för att bli serverad god mat, kaffe och kaka och få kvalitetstid med våra kära.
Därför, med all ledig tid jag plötsligt hade fick jag möjlighet att gå med dammvippa och skurtrasa fram i mitt hobbyrum. Detta kan vara bästa hörnet i vårt hem enligt mej. Jag är fortfarande väldigt förälskad i tapeten.


Lika glad i spegeln som jag köpte på loppis och gav ny fräsch färg. Tavlan är en av de bättre akvareller jag gjort om ni frågar mej. Somrig och romantisk och inspirerad av en av Krickelins bilder på instagram.
Ingen cykling i dag alltså. Kände att kroppen behövde vila och att det inte går att bränna i båda ändarna. Småsjuk i alla muskler och full av blåmärken på benen, har ju gjort en vurpa och tänkt flyga över styret en gång så det har väl tagit i en och annan gång kan jag tänka.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar