Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

söndag 29 mars 2020

Sommartider


Så har vi svängt om klockan igen framåt till sommartider och jag känner mej snuvad på en timme, kvällen kom väldigt hastigt. Mtb:n kör fint med sina sommardäck och jag måste ta en tur även i dag när gubben cyklade Jeppis-Kokkola med två andra entusiaster.


Stannade till vid en stuga vi i vår ungdom ofta besökte. Nu vet jag faktiskt inte om den bara står och förfaller när eldsjälarna inte längre finns kvar.


Kikade in och tog ett foto, kändes lite creepy när fåglar flög upp ur skorstenen och allt var så öde.
Jag vet att jag nånstans har ett foto där jag sitter vid spisen i mammas hemstickade mössa som gubben tog nån gång på -80 talet. Jag måste faktiskt gå igenom några gamla album och göra ett inlägg från friastiden, jajjamensan det ska jag göra.

Ungdomarna samlades vid vårt köksbord i dag och vi hade en mysig eftermiddag. Tacksam att vi kan träffas så här och hoppas det får fortsätta, det gör så mycket för en orolig mammasjäl som har dem alla tre alltid i tankarna. Man är ingen hönsmamma för "assit" heller.
Farmor fick en stunds besök när jag stövlade in med munskydd och engångshandskar. Hon har oroliga tankar i sitt huvud hon också, ingen kommer undan. Hemvården kom på sitt kvällsbesök när jag satt i full mundering där. De ska inte ha munskydd ännu sägs det utan bara handskar, själv tar jag det säkra före det osäkra för annars skulle jag inte kunna leva med mej själv.

Fina pipor. Där satt denna vecka och en ny väntar bak kröken med oskrivna blad och många frågetecken. Håll humöret uppe, skapa positivt tänkande och ge en medmänniska ett extra uppmuntrande leende så ska vi komma ut på andra sidan starkare och mer enade än nånsin.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar