Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

lördag 28 mars 2020

Med och motvind


Vi går mot sommartider och jag fick sommardäck på min mtb i dag, trots att det lär ska bli kallare i nästa vecka.
Gubben jobbade fingrarna av sej för att få vinterdäcken att lossna från fälgen. Satt som berget och de fick blötläggas i varmt vatten, ändå var det med blod svett och blåsor de till sist gav efter. Jag berömde och klappade hans huvud, det var ju trots allt för mej han gav järnet.
Sen tog vi en tur med våra tvåhjulingar. Från Jååpare till Bäckby var det ren och skär njutning då vi körde i de högsta växlarna och jag ännu hade velat växla upp med det sa stopp. Värre blev det när vi kom ut till Essevägen och motvädret från hell mötte oss.


 Choko och eftermiddagsvila behövdes absolut.
Annars har dagen bestått av klädtvätt och skåp och handtags torkning. Man blir lite skakig i dessa tider. Jag har ringt våra söner för att höra lägesrapport och försökt få gubben att valsa till Cohen. Vardag i vanlig ordning.


Ett miniväxthus med förhoppningsvis paprikaplantor så småningom.
Så gick lördagen och jag hann inte med hälften av det som var tänkt. Men so what, allt finns kvar tills jag tar tag i det. Allt gott till er som kikar in <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar