Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

måndag 9 mars 2020

Ny vecka


Så var vi igång med ny vecka igen.
Gårdagen delades in i två läger. Klockan nio på morgon startade vi med våra cyklar för en härlig lång skogsrunda. Snön låg i vår väg och det var kämpigt värre. Benen skakade av ansträngning och jag trodde jag skulle flämta lungorna ut och in och tänkte att nu lägger jag mej och väntar in våren. Men vi hade varsin termos med varm choklad och fick pausa mellan varven. Ibland var vi på riktigt hårda plogade vägar och det var lätt att leva och glädjas och vi fick tänka om vår sträcka. Två timmar senare sladdade vi in på gårdsplanen igen.
Lillebror kom hem på eftermiddagen och efter det fick jag en huvudvärk av icke denna världen. Låg under täcke i 3,5 timme och tänkte att slutet är nära. Än i dag har jag varit tung i huvudet och under natten vaknat av bortdomnade händer så troligtvis är det från att ha hållit så hårt i styret och skakat fram i oländig terräng som gjorde att nåt knöt sej där i nackpartiet. Eller för lite vätska, hursomhelst är det över nu.
Fammo har jag besökt i kväll med dammtorkning och jag var varm i hjärtat när jag lämnade henne. Pigg glad och skojfrisk, precis som fammo ska vara. Tar till mej dessa stunder som en svamp suger i sej vatten. Nån dag ska jag göra nåt fint av påsen med stenar jag fått av henne.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar