Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

tisdag 24 mars 2020

Mårar åpåå


Dagarna knallar på och utgår man från mina händer med all handtvätt och sprit kunde man lätt ta mej för en utlevad hundraåring med sår som aldrig vill läka. I natt får jag sova med bomullshandskar annars ramlar fingrarna av före den här veckan är slut.
Sprang in i butiken efter mjölkvaror efter arbetet och nappade åt mej en tulpanbukett med det samma, som om man tar till alla knep för att bli uppiggad nu. Snöstjärnan jag gjorde i december hänger fortfarande kvar i köksfönstret. Skulle ju gärna få den förvarad till nästa jul och har ännu inte hittat den perfekta lådan. Så i skrivandets stund har den bäst där i köksfönstret fast den börjar se smått malplacerad ut.
I dag var ett hyfsat cykelväder så jag trampade i väg till Purmo. Motvind dit och rätt tungt men på hemvägen kändes det som om jag hade motor där bak. Ändå ljumma vindar så motvind åt ett håll kunde jag stå ut med.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar