Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

lördag 22 februari 2020

Regnig lördag men sol hos mej


Jag vigde hela förmiddagen åt att städa upp hemmet. Dåligt vädringsväder men att ha upp fönsterluckor och skura golven friskar upp en del. Slängde tulpanbuketten men tog tillvara de små sidoblommen och satte i gräddsnäcka/vas.


Gubben cyklade i Botniahallen och när han kom hem var jag lagom trött på  allt och beslöt att ta en tur till Sunds Trädgård i Jeppis. Tycker alltid det är en lisa för själen att gå omkring där. Jag får inspiration till mitt eget krukmakeri som för tillfället ligger nere och blir så glad över allt vackert och rustikt som finns att finna.
Köpte lite dahliaknölar för att stilla vårivern. I år behöver jag inget annat i blomväg än just dahlior, i fjol var de magiska med sin blomning.


En bordslöpare hamnade också med, har inte så många sådana så lite ombyte sitter bra.


Så köpte jag hem lite sol i form av gula blommor i bukett. Den här blir jag riktigt glad av i detta gråväder. Så en påse värmeljus för att kunna mysa till det när det behövs. Som i kväll.
Körde hem via farmor och satt med henne i över en timme och pratade om både litet och stort.
Så roligt att se hur hon skiner upp när jag kommer.
Har också haft en trevlig stund med svärföräldrarna och nu landat i soffan med Zeb i famnen och en gubbe i soffan bredvid. Det är sol för mej om något.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar