Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

tisdag 29 september 2020

För intensivt

Hej här kommer jag!

Vi hade en riktigt ordentlig sovmorgon i dag Bonzo och jag. När vi ätit morgonmål tog vi oss ut för att träna "sitt", skryter inte över färdigheterna hans ännu, var mest intresserad av ett dikesrör. Men det tar sej bara vi tränar i små etapper. Bollkastning går desto bättre, den kommer han med tillbaka och vill att den ska slängas iväg på nytt.


Annars har han ett ego större än universum själv och går sina egna vägar bäst han vill och jag står kvar och sliter mitt hår. I dag har jag inte haft nån egentid bort ifrån honom och då tryter tålamodet och orken och det slutar med att jag har dåligt samvete. Håhhååjajjaa.........


I dag fick han smaka på ett nytt blötfoder då vi hade slut på det allra valpigaste fodret. Detta var riktigt mumma också tyckte han och jag tror inte han saknade pate´n. Detta är mera bitigt och passar modiga egoboostade valpar. Hepp.



 Mellan alla bestyr fick jag till några semlor vilket känns otroligt med den intensitet vi lever i. Hembakt och färskt är ändå just hembakt och färskt.

Nu har han slocknat framför spisen och jag ska passa på att se fortsättning av andra säsongen av serien Älska mej. Håll tummarna att han sover en god stund.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar