Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

lördag 5 september 2020

Hundlördag

God morgon lördag. Jag är så redo för nya äventyr.

Natten gick bättre än första, egentligen inget gnäll alls utan när han vakna kom han fram till sängen och stod på bakbenen för att få min uppmärksamhet. Och de små plirögonen kan väl ingen motstå så lite kli bakom öronen och halvivrig dragkamp om kossan från min sida gjorde att han snart sov igen. En liten pöl mötte oss på morgon och idag har han uträttat alla sina behov på utsidan. Så duktigt gjort av honom. Men så har vi varit noga med att ta honom ut strax efter mat och sömn.


En nos som är svår att motstå <3


Hm...när klippte ni gräset senast?


Försök häng med om du kan!


Hit med den bitvänliga sandalen!


Och det lilla pyret har hittat Zebs givna plats. Det känns i mattehjärtat.

Farmor gav jag tid på eftermiddagen annars har jag bara hemmamys nu. Vi fick en väska med olika valpfoder från Musti & Mirri när vi hämtade Bonzo och konserverad pate´ var en klar favorit så det hämtade husse mera burkar av i dag när han var till stan. Det går åt mycket energi för allt hålligång i Bonzos lilla kropp och bra mat är givet.


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar