Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

tisdag 22 september 2020

Tisdag med extra svung

Himlen färgades så vackert röd i går kväll. Det sägs att det är från bränderna i USA som vi får detta fenomen och det är ju sorgligt, ändå lika vackert att se på.


Det är mycket på gång med andra vågen nu. Rosorna till exempel, de kör verkligen en andra våg eller kanske den tredje redan.

Jag tycker jag fått en hel del uträttat under kvällen fast jag däckade en stund i soffan. Har inte sovit en hel natt sen Bonzo kom och det börjar sätta sina spår. Jag fick i alla fall dammsugit, skurat golv, tvättat en maskin och skurat vardagsrumsfönstren på utsidan. Har så länge sett de eländigt skitiga fönstren när eftermiddagssolen så glatt söker sej in i rummet. I morgon får hon lysa med hela sin styrka.


Bonzo upptäcker hösten med en iver som skulle räcka till ett helt hundspann.

Har jag förresten skrivit om den småroliga slumpen med Bonzos och Zebs namn? Tror inte det. Zebs namn var Pakkasukon Oskar och Bonzos är Pakkaspeikon Osku. Lite roligt ändå.


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar