Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

lördag 12 september 2020

Fredag lördag

Gårdagen tränade vi på mycket inkallning. Bara jag kör mitt gnälligaste komsikomsi  kommer han (för det mesta) och i min hand väntas en godisbit.



Bonzo dök upp från alla de ställen.


Tröttsamt detta springande och drickapauser var nödvändiga.


Sen fick han åka bil in till stan och hade sin nya rygga med innehållandes vattenflaska, filt och godis. Ingenting behövdes för han sov nästan hela tiden.


Lördag morgon började med mys vid köksbordet.


Sen där ute försökte han konkurrera med Södös gräv och jag fick ta honom i duschen. Det var den obehagligaste upplevelsen hittills och han tjöt som en gris. Det tog livslusten av honom en stund men allt har han tagit igen med råge under dagen.



 Hittade en nyckelpiga här inne och la den på dahliablomman vid trappan. Hoppas den klarar sej för den är en utrotningshotad art. Den tredje nyckelpigan jag sett i sommar och jag vet det finns de som inte sett en enda. Mina barndomssomrar var fulla av nyckelpigor och smultron.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar