Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

söndag 6 september 2020

Inte bara valpbilder

Kors i taket, inte bara valpbilder i detta inlägg utan också en dahliabild. Mycket otippat ;) Det var så fint ljus från ytterlamporna på dahlian i går kväll på vår sista pissrunda att jag måste ta en bild.


Den här fluffbollen sov otroligt bra i natt. Klockan tre gav han tecken i från sej men när ingen noterade honom somnade han om och samma sak hände ett par timmar senare. Inga fläckar mötte oss på morgonen men gubben hann inte ut med honom före han strilade på golvet, men så hade han faktiskt hållit sej hela natten.


Vi öppnade en ny leksak i dag, en stor blå boll som han var mycket avvaktande till först. Morrade och skällde åt den men senare under dagen tumlade de runt här inne båda två.


Han är ett sånt yrväder sina vakna stunder och strömmen tar hastigt slut. I sömnen går tassarna på honom så inte ens då är det särskilt lugnt. Det bästa är när han vaknar och tassar fram till en för att lägga sej på rygg för att bli kliad. Han har fullkomligt tagit sej in under skinnet på mej. I dag var han med vid Zebs grav och knyckte i violerna som blommar där ännu och jag var så tacksam att vi är så här långt nu att vi inte bara har en grav och en sten och en massa sorg att gå till utan tacksamhet för det som varit och tacksamhet över Bonzo som sprider kärlek bland oss alla och en massa skratt.

 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar