Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

måndag 7 september 2020

Valpledigt

Så fint i går kväll.


I dag började min två veckors valpledighet och med en sån här blir det aldrig långtråkigt.


Under tiden Bonzo sov fick jag tvättat köksfönstren och upp med höstgardinen. Ser ni var han ligger och sussar?


Bland blommor och blader.


Hade små ärenden till stan i dag. Måste få hem mat och så hämtade jag vinster åt mej och Lotta från LR som vi vann i ett lotteri. Samma som jag vann klocka från i våras. Nu fick vi varsin body lotion och vi tackar och bockar. Hade en kupong på ett gratis valp paket från Musti & Mirri som jag hämtade ut. En ryggväska och så fick jag välja godispåse och tog också fryst råfoder stänger och två likadana repleksaker. Bonzo får ha en inne och en ute tänkte jag, har märkt att han älskar rep. Men i kväll har han hållit sej till en tuggstång som jag köpte åt honom och den har sysselsatt honom under långa stunder.


Det här paketet fick han med sej från uppfödaren, sponsrade saker. Torrfoder, godisar, älsklingskonserv som vi köpt flera av sen, fleecefilt och en tjusig Jahti & Vahti mössa till matte eller husse. Dessutom en stor påse torrfoder av det som han ätit hos uppfödaren. Såna här saker är ju verkligt roliga att få.



 Såna här björnar är ju ändå värt det allra bästa <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar