Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

måndag 28 september 2020

Som en sommarmåndag

Hos oss startade vi den nya veckan med lite yoga. Ett sånt skönt sätt att komma igång inför dagen. Var det nu så att denna pose´ heter hundsaxen?


Så blött och vått i gräset vilket betyder lika blöt och våt hund, hur mysigt som helst. Jag är ändå tacksam över att ha en blöt hund som virrar bort mej från tankarna på farmor. Hade svårt att få tag i sömn i går kväll och i nån vaken stund i natt var jag direkt hos henne. En del av mej säger att jag borde vara hos henne i kväll också för att ge henne trygghet men en annan säger att jag inte kan börja vara hos henne jämt, det sliter sönder en till sist. Dessutom har hon folk runt omkring sej dygnet runt så hon är aldrig ensam fast hon kanske har den känslan. Så jobbig situation.


Visst går det fint att vara hemma när det är sommarvärme i slutet av september. Bonzo och jag har spenderat massor av tid ute i dag och gjort små sysslor, likasom jag pysslat på här inne medan han haft sina sovstunder.


När gubben kom hem bytte vi av och jag fick fara på en cykelrunda i det fina vädret. Sen var jag nöjd att hållas hemma igen. 


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar