Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

onsdag 30 september 2020

Wow eller...


 Alltså jag vet inte om det är nu det händer men alltså vilken lugn kille vi haft i dag. Eller lugn är väl fel ord för visst har han varit busig lekt och härjat. Men han har inte varit särskilt bitig av sej och gärna kommit självmant fram och velat gosa och jag har dragit honom till mej, kramat och öst kärlek i mängder. Nästan så vi funderar om han är sjuk på något sätt. Men knappast, han äter, pissar, skiter och leker som vanligt så troligtvis inte. Men jag har njutit för i morgon kan se annorlunda ut.


På förmiddagen fick han spendera tid i hagen när jag gick en kort promenad. Men han behöver få se att vi försvinner från gården och alltid kommer tillbaka.

Hade också tänkt att han skulle få skaka galler sen gubben kom hem då matförrådet tröt men han stannade hemma med Bonzo medan jag fyllde på förråden. Första mask kuren inhandlades då han så småningom ska ha vaccinationsspruta och besöka veterinären. Då får vi också se hur det blir med hans navelbråck som jag inte tycker blir mindre utan snarare större. Stackars lilla vän om hans liv ska börja med en operation genast. Men det tar vi då i så fall. Nu njuter vi till max.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar