Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

fredag 18 september 2020

Lite inredning som omväxling

Vi klarade oss riktigt bra från stormskador trots att jag låg med bankande hjärta under natten i oro över växthuset och tittade på foton av Zeb i mobilen under täcket och saknade. Morgonens inspektionsrunda visade endast ett par större grenar från syrenen som var avslitna, en massa småkvistar och löv.


I går morse sen vi kom in fick jag sån längtan till höstmys och omändring, sånt som kommer med varje årstid. Röjde hela vardagsrumsbordet och gjorde om helt på det och la fram saker jag gillar att vila ögonen på.



Ser ni pyret där han sover, på samma plats som Zeb <3


Mina dahlior - min blomsterglädje.


Nu börjar den här skymningstiden då det är svårt att få till klara bilder, försök dessutom säga till detta vilddjur att hållas still en sekund eller två. Så gott som omöjligt.


Jag flyttade runt lite tavlor och upp kom denna mörka som har två år på nacken men som aldrig varit upp på väggen. Nu kändes det som om den hittat hem.


Har haft vita gardiner i vardagsrummet år ut och år in så när gubben kom hem och tog över skötarrollen åkte jag för att få hem nya, mörkare.


Nånstans finns inbillningen om att vi ska kunna ha långa gardiner som vi haft tidigare men som syns på bild är de mycket intressanta. Få nu se om jag får lyfta dem en tid, tiden får utvisa.


Men vad skulle nu detta fromma lamm hitta på ??? Gör väl aldrig något galet! I alla fall blev jag nöjd med lite medel, det bästa är ju när man har det mesta undanstoppat och tar fram igen eller låter saker byta plats. Redan det gör stor skillnad. Väntar så på dagen när vi kan ha mattor på golven igen.



 Glad fredag på er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar