Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

onsdag 16 september 2020

Så länge vi har ström

I går hjälpte Bonzo mej att stormstäda. Vi flyttade in blommor i växthuset där det nu finns mera rum efter att jag tagit ner en hel del gurkplantor.

Jag glömde ju skriva om när moster och hennes gäng kom på besök häromkvällen. Bonzo blev så lycklig över tillströmningen så det strömmade även till i urinröret där mitt i folkhopen. Minns att Zeb också var så länge upp i åldern. Så lycklig att alla muskler slappnade av. När vi då sen torkat både golv och hund och händer blivit tvättade fick han en blå boll med tjuta som han leker dagligen med. Också en påse med godis och det är bara att konstatera att det är en lycka att vara valp.


Dagens regnväder gör att mycket tid spenderas inomhus och vi försöker fördriva tiden med dragkamper gos och vilostunder. Visst har vi också varit en del på utsidan då regnet inte stör Bonzo värst mycket. han har suttit mitt i morotslandet och knaprat på en morot, plaskat i vattenpölar och tuggat grästorvor.



 Fick en massa plommon av en snäll granne och jag kokade sylt av nästan hälften från morgon. Gott som tillbehör till gröten.

Det var dagens inlägg ovanligt tidigt. Men nu är det gjort ifall elen ryker senare i kväll, hoppas det inte blir så usligt som de spått.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar