Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

torsdag 11 mars 2021

Hundkonsult och nybakta bullar


 I dag har vi haft en hundkonsult på hembesök efter att jag ringt och begärt. Det är typ det bästa beslut man kan göra om det är nåt beteende eller så som oroar. Vi fick så goda råd, bra träningstips och aha upplevelser. Jag blev nästan tårögd när jag såg hur hon arbetade med Bonzo och hur hon fick honom dit hon ville. Hon sa att han är en mycket klok hund och har lätt att lära bara man vet i vilka trådar man ska dra och det är just det vi behövde få veta av nån med bra kunskap och erfarenhet. Det resursbeteende som vi oroade oss för var inte alls så stort som vi befarade så med små träningspass och en hel hög tålamod kommer allt att ordna sej. Bonzo var totalt slut efteråt med all hjärnjumppa och själv var jag utpumpad men lättad.

Patrik och Lotta kom på kvällste och Patrik hade bakat bullar som var det färskaste man kan få. Så goda och överraskande. Tror det blir att ta med en till kaffet i morgon och retas med de andra.

Ja det var ju en liten brand på vår arbetsplats häromkvällen. Det påverkade inte vårt arbete utan vi producerade på i samma takt dagen efter och det som förstördes är redan fixat och åtgärdat. Lite fundersam var jag om det var mitt bortbrända hår som hade legat och pyrt... ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar