Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

måndag 8 mars 2021

Tomt


 Man önskar att man var full av inspiration när vi ändå är i mars månad. Men vårkänslorna kom av sej i helgen när snön yrde kring knutarna. Skottade snö två gånger ur Bonzos hage i går, annars hade han lätt hoppat över i dag. Tror hela Ytteresses snömängd landade hos oss och hagen.

I arbetet är det från och med i dag obligatoriskt med munskydd, vi är verkligt sena på det tåget. Lite arbetsamt när det immar på glasögonen men man blir väl van att famla runt i dimman.

Faktiskt har jag städat ur ett köksskåp i kväll. Måste ta tag i skåpen nu lite i taget och rensa, rensa och åter rensa. Så lite prylar man sist och slutligen använder så varför ska man flytta runt en massa olika byttor och fat som har legat i samma skåp i tjugo år och samlat damm. Så nu slängs, återvinns och sparas det på vinden (porslin av värde). Men som sagt det var ett skåp, finns några till.

Bonzo fick oväntat besök i kväll och blev så till sej att han tänkte hoppa ur pälsen. En fyra månader gammal Cavapoo, svart som natten och så gullig. Bredvid den var Bonzo mera som en väldigt storväxt hund men med mindre vett...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar