Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

söndag 28 mars 2021

Söndag

Vaknade till regndroppar och ett par förväntansfulla ögon.


Efter kaffet tog jag mej smått motvilligt ut i grådasket. Regnet höll upp i alla fall så länge vi var ute.


Den här killen var i alla fall nöjd och hittade massa smaskens i skogen. Nu smälter snön verkligt fort. Vi har i dag hjälpt till lite på gården genom att skyffla ut och regnet har bitit ordentligt på.


Med gråväder ute kan man med fördel dra på sej solglasögonen och söka sej i citrusträdets skugga här inne :) :) :)

Ungdomarna var här under eftermiddagen och jag blev lite tafatt efter att de åkt, som om luften gick ur ballongen. Kanske det är vädret, att arbetet kallar eller bara en dalgång som ska vandras uppför. Svårt att lägga fingret på. Hursomhelst är jag redo för arbete nu igen, ska bli roligt att träffa arbetskamraterna och höra det senaste. Sen lurar ju påsken bakom hörnet och snart är det ledigt på nytt.



 Nåja, efter att ha vankat av och an här inne en stund, tränat hunden och lekt tog jag fram rullen med makrame´ garn. Sökte efter nybörjarknutar på nätet och drog till med en pytteliten en. Riktigt roligt och när tid kommer ska jag göra nåt större.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar