Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

måndag 29 mars 2021

Regn, tända ljus och arbetsdag

En bra första arbetsdag. Slipade krokar första timmen vilket inte var så givande men mjukstart i alla fall. Sen fick jag börja svetsa som en riktig kvinna och då flöt timmarna på. Regn och blåst hela dagen så då har jag inte ens behövt längta ut. 

Som ett ruggigt höstväder och jag tänder ljus här hemma, pysslar och röjer. Flera skåpar i hjälpköket har fått en rejäl rensning och allt skräp som samlats i långa tider ryker nu.




 Enkel och supergod kvällsmat. Raggmunk googlade jag på men undrar om det heter nåt annat här, rösti kanske? Hur som helst kommer jag att göra detta flera gånger.

Kvällen rinner i från oss och jag som ännu hade tänkt så några frön och knyta en makrame´ väggbonad, haha! Det får bli nån annan kväll helt enkelt. Ska varva ner med första avsnittet av serien Snöänglar i stället.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar