Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

tisdag 23 mars 2021

Tisdag på cykel

I går kväll skar jag ut hjärtan och lite annat som jag tänkt ska gå att använda som halssmycken i läderrem. Nu vet jag inte om jag har ärende till brännugnen före det jag redan levererat bränns. I så fall blir detta färdigställt till hösten nån gång, och så långt framåt ska vi inte tänka. Det är här och nu som gäller.


I morse drog vi på oss cykelmunderingen och gav oss av då det ännu var fruset. Varierande underlag men förvånansvärt bra ändå. En riktigt humörshöjare av vad bilden avslöjar.


Via Brännback stor tallen ut till Dunderkärret. Längs med järnvägen ut till Kållby och så hem igen. 27,9 km men jag har jämnat upp det till 28 jämnt :) Trodde det var middagstid när vi kom hem och var säker på att mobilen fått fnatt när den visade 10.15. Dock visade det sej att vi startat kring 08.00 så här soves ledigheten verkligen inte bort.


En rätt fin dag också i dag och Bonzo valde uteserveringen vilket var klokt gjort.



 Jag sydde de två kuddfodralen som jag köpte dragkedjor till i går. Av stuvbit från arbetet som dessutom räckte till en bordsduk. Påsken har kommit till uterummet när den gula kycklingen har kommit fram. Ett kärt minne av min mormor och morfar från min barndom. Så fina påskpynt görs inte mer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar