Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

onsdag 3 mars 2021

Onsdag hela dagen

Det blev till att bada den blåa raketen när jag kom hem i dag. Båda var vi lika lortiga efter tre dagars pendlande och jag hoppas få åka med bil resten av veckan. Men det är verkligt skönt att cykla till och från arbetet. Man har förhoppningsvis vaknat när man är framme och efter arbetet rensas skallen och lungor.


"Råskvädret" som jag väntat hela dagen på att skulle komma byttes till sol och vi lekte snölekar före hungern tog över och vi for in. Jag blir så lycklig varje dag av att komma hem till denna godbit.


Gårds Smak levererade två kassar med mat till dörren och jag tackade och bockade. Suverän service och så behändigt.

I dag när jag ännu var pigg och välbehållen tänkte jag faktiskt byta gardiner och tvätta köksfönstren. Nu är jag ganska tam och obehållen så det skuffas in i framtiden som så mycket annat. Men dammet som tar sina piruetter runt fötterna när man kommer hem i dessa soliga tider syns överallt nu, särskilt på fönstren. Fast i skrivandets stund ser de riktigt fina och rena ut, tack till mörkret som är på min sida.


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar