Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

tisdag 9 mars 2021

Redan tunnat ur


 Rätt vanligt tisdagspyssel.

Bonzo och jag hälsade på kossorna. De är onödigt tråkiga och ingen lång stund orkar vi stå och stirra på varandra. Hade dumt nog inbillat mej att det var härligt vårvinter väder men det det var isande kallt och jag nästan kände hur ansiktet krackelerade före vi kom i lä här hemma.

Jag har ätit två panerade rödspätta fileer till kvällsmat med massa gräddfilssås. De som känner mej sätter kors i taket nu och tror två solar lyser på himlen. Ett köksskåp städat.

I morgon ska jag till frissan och jag hjälpte till i dag med lite förarbete. En svetsloppa rakt i planeten och det fräste till. Där stod jag sen med en rejäl hårtuss i handen. Man kan väl säga att jag tunnade ur lite själv och med lite tur kommer jag undan med en euro mindre eller två. Svetsmössa under kasken efter det, kan ju inte riskera hur mycket som helst.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar