Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

måndag 1 mars 2021

Mars

Plötsligt händer det! Vi har fått svänga blad på väggalmanackan och där står det Mars. Wohoo!!! Det var smått halt med cykeln ut till landsvägen i morse och det var kanske tur att ingen vägbelysning var på så jag trampade på i sakta mak med tungan rätt i mun. På hemvägen var det igen så att hjulen sjönk genom is och snösörja. Rena rama träningspasset.


Har svetsat mej igenom arbetsdagen och hur jag nu lyckats så har svetsloppor bränt igenom kläder och gjort små fina brännmärken på mej, bland annat ett i knävecket ??? Tyckte det luktade stekt fläskkotlett hela eftermiddagen.

Glädjande här hemma är att timjansådden börjat gro och åtminstone en paprikaplanta. Just paprika ska ha lång tid på sej så det är tur att de fröna är i jorden.



 Efter att vi varit ute en stund Bonzo och jag var vi rätt däckade båda två. Jag orkade åtminstone från spisen med min mat till bordet. Bonzo däckade redan vid spisen. Det är måndag och lite ovant igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar