Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

tisdag 17 januari 2023

Allt löjsä se naalejs

Det är bra att ha kaffemuggar för olika dagar och sinnesstämningar. Som i dag, det var ingen tvekan om vilken mugg jag skulle välja. Mycket att fundera på men allt löjsä se naalejs.

Jag har arbetat bara halva dagen i dag då andra ärenden i stan kom emellan. Dessutom fick jag en timme över tills jag skulle hämta gubben och det blev ett lätt beslut att besöka farmor då. Hon sov djupt när jag kom men vaknade till efter en stund och var väldigt pratsam. I dag är det två veckor till hennes 96 års dag och ett litet kalas skulle hon allt ordna.

Frissabesök blev det och gubben undrade om de alls hade klippt mej när jag kom hem så det blev väl bra betyg för frisörskan. För det känns betydligt lättare när jag drar handen genom stråna.


I går kväll började smideskursen på nytt och jag hade längtat så. Satt och böjde silver till fingrarna började protestera, bankade och hackade. Det ska bli till ett armband och nästa gång ska jag vira till ringar som ska hålla ihop det hela. Såå kul!


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar