Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

torsdag 5 januari 2023

Längtan i kalla januari

Vi har nog den finaste gran nu av alla de vi haft genom tiderna. Med kottar och allt. Den får klart stå till tjugondag Knut fast den nu fått för sej att barra. Jag kan ligga på soffan och bara stirra in i den och den gör mej glad och sånt gör man sej inte av ,ed i första taget.

Det är ändå dagdrömmeri  ibland, om varma sommardagar , humlesurr och blomsterprakt. Jag försöker leva i nuet och planerar inte längre fram än några dagar. Jag som inte har varit en sommarmänniska håller på att ändra "på gamla dar" I och för sej är alla årstider toppenbra, utan årstidsväxlingar skulle det vara enahanda. Men visst är det ändå nåt speciellt med sommar, semestertider, sol och bad.

Här nedanför har jag tagit screenshots på dahliorna jag förhandsbeställt. Hoppas också att nån stackars knöl övervintrar från i somras. Jag har inte haft så tur med det tidigare men gör mina tappra försök.


Dahlia Totally Tangerine


Daglia Labyrinth


Dahlia Edge of Joy


Dahlia Ralphie



Dahlia Brown Sugar

Fina va?! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar