Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

onsdag 11 januari 2023

Jul igen?

Trötta och glåmiga invånare i huset. Det regnar och är allmänt mörkt och dystert som januari kan vara ibland. Blommorna fäller blad och vissnar, det är alldeles för lite dagsljus för dem.

Jag kämpar på med mitt ben och sover knaggligt om nätterna. Har fått svar från magnetröntgen och där syns inget diskbråck och ingen nerv i kläm. En rätt så sliten disk men den ska inte få orsaka mina smärtor. Nu blir det läkartid om några veckor ( ett trögt och segt maskineri detta att få nån hjälp) och efter det blir det vanlig röntgen av höft. Så jag stampar på i ruta ett mest hela tiden.

De korta kvällarna vi har till vårt förfogande blir det de vanliga hundlänkarna, utom i kväll, jag vägrar helt enkelt. Jag har alltid nått att sticka och så ser vi just nu serien Katla från Netflix. 



 Jag har stickat en tröja som är tänkt som present och som jag blir ännu mer gråhårig av. Vet inte om jag ska få riva upp den ännu ett andra varv eller inte, känns så oformlig. Lägger den till sidan ett tag i alla fall.

Men det blir väl jul igen i år så jag är i full gång inför högtiden. En tomteluva ramlade av stickorna i går kväll och tofsen tillverkades under Mandelmanns program. Luvan är gjord av restgarn men jag köpte faktiskt ett rött nystan i dag så det blir troligtvis en röd luva till. Små gulliga projekt är de trevligaste.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar