Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

tisdag 24 januari 2023

Godispåsar

Tisdag kväll och bara en månad sen det var julafton. Märker ni som läser att jag nämner jul i nästan varje inlägg, haha! Vi får hoppas det är övergående.

Jag sitter i varje fall med en bunt fröpåsar som är som de läckraste godispåsar. Jag har igen tagit mej vatten över huvudet då jag inte har nån bra plats att driva upp plantor på men på nåt sätt ska det gå. I sämsta fall blir det direktsådd av nåt. 

Lika dåligt är det med planteringsställen utomhus. Borde beställa grävmaskin och gräva upp halva gräsmattan. Men i mitt lycksaliga huvud ser allt så perfekt ut redan och jag står där med blomstersaxen i högsta hugg och binder till sommarens vackra buketter.

Vad vore människan utan dagdrömmar!?


Gårkvällens silversmideskurs gjorde att jag blev klar med årets första smycke. Blev ett armbandssmycke denna gång med lite "råare" stuk då jag hamrade in små hack. Vill att det hemmagjorda ska synas ordentligt.




 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar