Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

fredag 6 januari 2023

Hej från "nya" blogghörnan

Här sitter jag just nu och skriver. Vid för mej ett helt nytt skrivbord, stort och rymligt. Det är lillebrors skrivbord som han gjorde vid slöjdskolan i Terjärv. Lillebror har tömt sin lägenhet här i byn och flyttat till Vasa. De möbler som inte rymdes med får vi nu lov att förvalta och det gör vi så gärna.


Vitrinskåp, skrivbord och nattduksbord kom hit, allt egensnickrat. Det blev svinbra om jag får säga det själv. Har haft en sekretär som skrivbord i detta rum men den har haft alldeles för liten arbetsyta så mest stått och sett fin ut. Sekretären köpte jag i tonåren för den första sommarlön jag fick så den har ändå ett visst värde för mej och ingen möbel jag gör mej av med bara så där. Köpt från Kotikaluste som brann hösten 2001. Min möbel köpte jag typ 1984/85. Men nu är den undanlyft i en stor garderob.


Plockade in lite fina saker i hyllorna...


Lillebror flyttar nu ihop med sin flickvän och de fick en present med sej i dag.

Lite konstigt känns det allt att han inte är kvar i byn och jag kan sticka mej in en liten stund när jag åker till butiken till exempel. Men å andra sidan hände det inte särdeles ofta heller så kanske turerna vi ses inte blir så mycket mindre i alla fall. Vägen mellan Esse och Vasa är ju inte lång. Och jag slipper nu oftare på shopping till Vasa!!!

Lillebror är lycklig och mamma är lycklig för att lillebror är lycklig. 


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar