Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

fredag 20 januari 2023

En fredag

Vi började prata om att ta ledig fredag i mitten av veckan och konstigt vad snabbt den tanken slår rot i människan. När tanken väl sitter där finns det inget som skulle få en att ändra sej.

Så vi har varit lediga och jag sov nästan till halv nio, ett halleluja på det känner jag för så dåliga nätter har jag nu bakom mej. Vi funderade på att nåt ska vi väl ändå hitta på en dag som denna och bestämde oss för att åka till VesiVeijari i Kokkola för att simma och basta. Jag skakade loss fläsk och muskler med vattenstrålar och bubblor, simmade längder och deltog i vattenjumppa. Mör, lycklig och hungrig stapplade vi ut och tog oss till Harald på lunch. Gick även på loppis och veckoslutshandlade.


Här hemma har jag skurat golven och slängt ut julmattan i köket. Bonzo ska just få sin promenad och senare blir det att hitta nåt gott att äta, ta fram stickningen och bänka sej i soffan. På spåret är vårt gemensamma program i kväll. Kan även rekommendera en serie på Netflix, nämligen From Scratch som har åtta avsnitt. Såg en bit in på andra avsnittet i går men wow för första avsnittet som utspelade sej i Florens. Jag satt i soffan och sa att "där har vi gått och där har vi gått! Väldigt roligt att uppleva sina reseminnen.

Har ni sett Marko och Irma? Kan förstå om nån fasar sej över svordomarna men alla är vi olika och har våra laster. Jag tycker Irma är underbar och vilket tålamod Marko har med sin mamma, så gulligt. Trodde jag skulle dra av när Irma berättade om den där jävla bävlingen som gnagt av Markos plommonträd. Se på play om ni missat de två första programmen, det är min rekommendation.

Trevlig helg!


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar