Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

tisdag 24 juli 2018

Cykeln och konstens dag


Före klockan tio i morse hade vi parkerat cyklarna utanför Fiika och beställt vanlig kaffe och iskaffe.
Perfekt väder för lite asfalttramp och det gick lätt.


Tyckte också min fina raider behövde få posera på torget.


Peedkungen.

Vi var in till VM sport för att köpa olja och jag kom mej för att provcykla en sketen Trek. Nå den var ju för liten för mej och så himmelens skarp sadel. Sånt går ju inte för den som är så klen i arslet som jag. Jag känner grupptrycket och kommer inte att kunna stå emot hur länge som helst men det säger jag bara att när den dagen kommer ska det vara en vacker cykel och en som ger mej en åhå känsla. Den har jag inte fått ännu med nån annan än min egen, trots att lagret börjat få nåt oljud.
Men på hemvägen blev det tungt. Värmen hade satt in med full styrka och fötterna svullnade i cykelskorna. I Kållby fick jag kliva ur skorna och stå i strumplästen och jumpa fram nån form av blodcirkulation. Sen orkade jag hem och släpade mej ner i ån.


I kväll har jag lärt ut den ädla konsten i akrylmåleri till en söt flicka. Hon ville se mina tavlor så vi tog en runda bland dem och så valde hon ut en liten en som hon gärna ville ha. Dessutom fick hon ett par penslar av mej, de finns ändå i ett överflöd. Det tog vi en simtur på och så hjälptes vi åt att vattna i växthuset.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar